TILLBAKA TILL COLOMBIA
...i mina drömmar. Och i verkligheten ser jag fredag imorgon. Som många av er redan vet, min favoritdag, så det är inte så dumt det heller.
I allt dagdrömmande idag ser jag även framför mig en otroligt härlig sommar i Sverige. Jag har inte varit i Sverige på sommaren sedan år 2013, kan ni förstå? Jag vill minnas somrarna i Sverige som en enda lång midsommaraftonsdag, från juni till augusti. Blommande ängar, doft av nyklipptgräs och en grill som just dragits igång. Doft av hav, varma men samtidigt friska vindar, känslan av att det aldrig blir riktigt mörkt på kvällen, och att solen vaknar tidigare än tuppen. Om det regnar så är det bara en skur som snabbt är över, som lämnar kvar doften av sommarregn mot het asfalt.
Såhär är det ju dock bara i mina drömmar, såklart. Men tänk om sommaren ändå kunde vara såhär härlig. Det finns knappt något jag vill hellre. Jag ska faktiskt spendera hela sommaren i Sverige. Det kan jag knappt förstå. Förmodligen kommer jag klättra på väggarna efter en vecka, men då får jag göra det. För jag stannar hela sommaren, och så är det med det.
Puss!
 
 
 
 
 
Ni glömmer väl förresten inte att trycka på Gilla-knappen här nedanför? Om ni gillar det ni ser & läser förstås!
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress

Veckans like