ATT INTE HA KONTROLL

 Nu ligger man här i sängen, och tänker på dagen som har varit. Vilken fin dag. Först fick jag och Sebbe besök av mormor och min bonusmorfar som ville se lägenheten. Vi fick också lite utav en guidad tur i Kalmar av dom, så gulliga. Thai-mat fick vi också! 
Min moster och hennes man och min fina lilla kusin (som inte är så liten längre, hehe) har också varit på besök! Så det har varit fullt ös kan man säga.
Egentligen vill jag helst somna nu, då jag har min första skoldag imorgon och såklart vill vara utvilad. Men ni känner ju mig, inte en chans att jag kommer kunna somna nu. Inte heller med tanke på att jag är pirrig inför imorgon. 
Kommer jag hitta till rätt sal? Vad tusan ska jag ha för kläder imorgon? Börjar jag verkligen kl 09? Haha, ja ni vet! 
Jag är inte ens en osäker person egentligen, jag vill bara ha kontroll, och nu känner jag att jag inte har det?! Då blir man sån här, eller jag blir sån här. 
 
Såhär såg jag ut idag! Det varvade mellan regn och solsken mest hela dagen så det fick bli jeans under min klänning faktiskt. Det blev inte en enda bra outfit-bild, men här får ni de två bästa i alla fall, haha! 
 
Ps. Har inte plattat eller lockat håret på en vecka nu! Mitt höstlöfte håller i sig! Woho!
 
PUSS🌸
Maria

Vilken härlig klänning!!

Svar: taaaack! :)
Katja Inga

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress

Veckans like