FÖRSTA SKOLDAGEN & STHLM FASHION WEEK
Okej, wow. Jag är så.trött.
Första skoldagen avklarad.
Den var klar redan kl 14, och jag känner mig HELT lost. Jag som var så jäkla taggad, haha. Det känns som att någon har kastat in mig i en torktumlare, så rörigt är det just nu.
Idag har vi pratat om allt från information om utbildningen, till tentor, och papers och föreläsningar och böcker och internationella utbyten och om att veta vem man är, vad man vill, knyta kontakter, praktik, passerkort, och det ena med det hundratredje.
Det jobbigaste av allt?
Att sitta still och koncentrera sig och lyssna så sjukt länge. Jag vände och vred på mig i stolen jag vet inte hur många gånger.
Jag lyckades i alla fall bonda lite med två supertrevliga tjejer på lunchen. Dom hade också missat första veckan med nollning, och det kändes skönt att käka lunch med dom då de var lite mer i min ålder (alltså inte 18 år som många andra). Jag försöker att gå in i det här med skolan helt utan fördomar, men det kändes som sagt ändå skönt att prata med personer som inte tagit studenten i år, utan som precis som mig hade rest och jobbat endel.
 
 
Det här med skolan tror jag kommer bli bra. Jag är förmodligen bara stressad just nu, men det är väl alla nya studenter tänker jag. Allt är ju nytt!
 
 
Nu till något JÄKLIGT roligt! Sthlm Fashion Week har ju börjat som vi alla vet. Och nej, jag kan inte tro det själv, MEN jag har lyckats få en plats på FRONT ROW till Zalando Trend ShowBerns Salonger på onsdag! Jag tappar ju nästan andan bara jag skriver det här. Jag kan inte förstå att det är sant.
Så på onsdag tar jag tåget till Sthlm direkt efter skolan och jag ber till GUD att tåget inte är försenat så att jag missar hela showen. Jag är superduperexcited som ni alla säkert förstår!
Så ja, ni det är mycket som händer just nu. Jag ska försöka att inte stressa upp mig för mycket över allt. Det får ju bara bära eller brista. Som en klok person en gång sa i en film; Det är vad det är, och det blir vad det blir.
 
 
 
 
 
PUSS!
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress

Veckans like