MIDSOMMAR
 
 
Hallooo darlings! 
Så var midsommarhelgen över också. Vad tycker vi om det då? Jag bryr mig helt ärligt inte. Det känns bara som en dag (midsommarafton) då man tvingas till en oändligt lång fylla. Jag brukar förknippa midsommar med besvikelse. Ni vet, man har så höga förväntningar, allt är planerat in i minsta detalj. Allt från klänning till blommor i håret och lekar och drinkar och ja, ni vet helt enkelt. Men så blir det oftast inte sådär bra (finns dock undantag genom åren som har varit över förväntan).
Detta året var supertrevligt, både vädret och sällskapet och allt runt omkring. Men jag vet inte, som sagt så är midsommar inget speciellt för mig. Jag är så allergisk också så jag kunde inte ens ha krans i håret! Det här med kransen var ju lite utav en besvikelse, såklart. Fick piffa till håret med lite flätor istället. 
Min fina fina underbara pojkvän hade ju även fått ett hedersuppdrag under dagen. Att vara fotograf! Det känns dock inte riktigt som att han tog detta uppdrag på allvar, eftersom detta i princip var de enda bilderna som fanns i kameran? Nu överdriver jag kanske lite, men många bilder tog han inte. Tur att han är proffs så att alla tre bilderna lyckades bli bra ;) 
Puss på er! 
 
EVELINA

Tur att ni fick en bra midsommar i år i alla fall och ni var båda jättefina också utan krans :)

Svar: Tack va gullig du är 😘
Katja Inga

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress

Veckans like