HEMMA
Okej, sakta sakta börjar jag älska vårt hem. Från början bodde ju S här själv, och nu har ju jag flyttat in. Han har dock bott i lägenheten i flera år utan att bry sig ett skvatt om inredning eller liknande? Hade det inte varit för alla värmeljus han faktiskt hade innan jag flyttade in också, så hade ju mysgraden i lägenheten varit mindre än på ett sjukhus. Ja ni förstår. Sjukt omysigt, lägenheten hade ingen som helst personlighet och det låg grejer överallt. Men nu så! Det var verkligen på tiden att en kvinna flyttade in vill jag lova. 
 
 
 
Titta så fint det börjar bli! Och då ska det tilläggas att jag endast har lagt runt en tusenlapp  (lite mer kanske när jag tänker efter men inte mycket!) på hemmet! Jag gör ju det mesta själv. Fixar om, målar, syr, ja ni vet. Soffan har fått en ny färg (??!), väggarna har dekorerats och balkongen ekar inte längre tom!  
 
Jag älskar verkligen det här! Men vårt hem ändras fortfarande lite varje dag då jag som sagt älskar att fixa och dona med sånt här! Hade lätt kunnat tänka mig att jobba med något åt det här hållet. I alla fall så är tavlorna i bakgrunden made by me och ni får nog se mer av dom en annan dag. Samt fler bilder på lägenheten. 
Puss! 
 
Kommentarer (0)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
EN LITEN HARE
 
Hallooooo alla! 
Då var man vaken igen. Känner mig helt slut dock och hade nog kunnat sova i typ ett år till. Jag har jobbat förmiddag två dagar i rad vilket verkligen är kämpigt för mig. Jag har så svårt för att lägga mig tidigt på kvällen, och ännu värre är det ju att gå UPP tidigt på morgonen (vi snackar kl 05). 
I förrgår sov jag nog bara fyra timmar, men då ville jag lägga mig tidigt men kunde inte somna för att S jobbade dygn och jag skulle sova själv. Jag är ju ganska harig av mig när det kommer till just att sova själv, och låg och tänkte på minst tusen saker som skulle kunna hända mig just den natten då jag sov själv. Vem är man liksom? 25 år gammal och kan inte sova själv, ganska löjlig känner man sig. Men jag har ju bott i olika typer av kollektiv de senaste åren, och tycker om känslan av att det alltid finns någon i min närhet.  I förrgår när jag sov själv så somnade jag till ljudet av någon gammal film från 80-talet, så lite fusk fick det bli. Men på riktigt, finns det något värre än att sova själv, det är kolsvart i lägenheten, och du skulle kunna höra en knappnål falla, men istället för att njuta av tystnaden och lugnet så ligger du och tänker på alla ljud du hör. Är det ens ljud? Inbillar man sig? Ni ser ju, jag håller på att bli knäpp här haha! 
Inatt sov jag iallafall som en sessa, och idag tänker jag inte göra många knop innan jag åker och jobbar i eftermiddag. 
 
Puss
 
 
 
Igår var det torsdagsgodis som gällde! Det är en av sakerna jag gillar med att vara "vuxen" (skulle vilja skriva äldre tonåring), att man får äta vad man vill när man vill! 
Kommentarer (0)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
LANTLIV
 
 
 
 
Igår myste jag och Sebban med djuren hemma hos hans pappa. Lamm, grisar, hästar, hundar. Det tycker t om jag är mysigt även om jag inte ens är hälften så stor djurvän som sebban är. Men det är verkligen härligt att strosa runt i det gröna gräset och känna att man kommer lite utanför stan (även om "stan" här varken ger mycket oväsen, trafik eller annat som kan vara jobbigt i längden).  
 
I alla fall så kan ni också åka och hälsa på djuren om ni vill! Eller äta en våffla i den härliga trädgården och kika in i deras lilla butik! 
 
Kolla in Annas lantliv & hundliv på Facebook vettja! 
 
Puss
Kommentarer (2)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
ALLT ÄR KOMPLETT
Det sägs ju att ju mindre man har, ju mindre krävs för att bli glad och uppskatta saker.
Jag har väldigt mycket, men om jag får säga det själv så är jag trots det väldigt bra på att bli glad för småsaker. Visst, det finns dom som har mycket mer saker än vad jag har, men jag har ändå egentligen allt man behöver.
Jag har hälsan i behåll, en underbar familj, otroligt fina vänner och en pojkvän jag fortfarande är sådär pirrigt kär i. Jag har ett hem, ett varmt, personligt och hemtrevligt hem, och sen har jag råd att äta varje dag och unna mig både resor och annat kul som gör livet lite härligare. Jag har det som är självklart för alla, men som ändå inte alls är självklart. Och detta, allt jag har, det är jag såklart otroligt tacksam för.
 
 Så, jag har som sagt allt egentligen, även om jag alltid strävar efter mer och mer precis som alla andra (babylon).
Trots att jag har allt så tycker jag som sagt ändå att jag är väldigt duktig på att uppskatta det lilla. Små saker i vardagen ni vet. Livet blir härligare om man lär sig att göra det. Och jag älskar ju allt som är härligt, vilket de flesta av er förmodligen vet vid det här laget. 
När jag kommer hem från jobbet, och sängen är bäddad t ex, då blir jag SÅ glad. Jag kom på mig själv stå och le samtidigt som jag tittade på den bäddade sängen idag. Det är ju bara en sån liten enkel grej som tar max två minuter att göra som kan få en på så gott humör!
Det är inte mycket mer än så som behövs för att göra mig glad, och jag vet att jag inte är ensam. Ett annat exempel är när jag kommer hem och kaffet är klart, då smälter jag. Om middagen då dessutom står och puttrar på spisen, ja då är i princip allt komplett.
 
Viktigt viktigt - visa uppskattning och ge mer kärlek   
 
Puss
Kommentarer (0)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
ORANGE
Sun is shining, the weather is sweet
 
 
 
Kommentarer (1)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress

Veckans like

 
Visa fler inlägg