ALLT ÄR KOMPLETT
Det sägs ju att ju mindre man har, ju mindre krävs för att bli glad och uppskatta saker.
Jag har väldigt mycket, men om jag får säga det själv så är jag trots det väldigt bra på att bli glad för småsaker. Visst, det finns dom som har mycket mer saker än vad jag har, men jag har ändå egentligen allt man behöver.
Jag har hälsan i behåll, en underbar familj, otroligt fina vänner och en pojkvän jag fortfarande är sådär pirrigt kär i. Jag har ett hem, ett varmt, personligt och hemtrevligt hem, och sen har jag råd att äta varje dag och unna mig både resor och annat kul som gör livet lite härligare. Jag har det som är självklart för alla, men som ändå inte alls är självklart. Och detta, allt jag har, det är jag såklart otroligt tacksam för.
 
 Så, jag har som sagt allt egentligen, även om jag alltid strävar efter mer och mer precis som alla andra (babylon).
Trots att jag har allt så tycker jag som sagt ändå att jag är väldigt duktig på att uppskatta det lilla. Små saker i vardagen ni vet. Livet blir härligare om man lär sig att göra det. Och jag älskar ju allt som är härligt, vilket de flesta av er förmodligen vet vid det här laget. 
När jag kommer hem från jobbet, och sängen är bäddad t ex, då blir jag SÅ glad. Jag kom på mig själv stå och le samtidigt som jag tittade på den bäddade sängen idag. Det är ju bara en sån liten enkel grej som tar max två minuter att göra som kan få en på så gott humör!
Det är inte mycket mer än så som behövs för att göra mig glad, och jag vet att jag inte är ensam. Ett annat exempel är när jag kommer hem och kaffet är klart, då smälter jag. Om middagen då dessutom står och puttrar på spisen, ja då är i princip allt komplett.
 
Viktigt viktigt - visa uppskattning och ge mer kärlek   
 
Puss
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress

Veckans like