EN LITEN HARE
 
Hallooooo alla! 
Då var man vaken igen. Känner mig helt slut dock och hade nog kunnat sova i typ ett år till. Jag har jobbat förmiddag två dagar i rad vilket verkligen är kämpigt för mig. Jag har så svårt för att lägga mig tidigt på kvällen, och ännu värre är det ju att gå UPP tidigt på morgonen (vi snackar kl 05). 
I förrgår sov jag nog bara fyra timmar, men då ville jag lägga mig tidigt men kunde inte somna för att S jobbade dygn och jag skulle sova själv. Jag är ju ganska harig av mig när det kommer till just att sova själv, och låg och tänkte på minst tusen saker som skulle kunna hända mig just den natten då jag sov själv. Vem är man liksom? 25 år gammal och kan inte sova själv, ganska löjlig känner man sig. Men jag har ju bott i olika typer av kollektiv de senaste åren, och tycker om känslan av att det alltid finns någon i min närhet.  I förrgår när jag sov själv så somnade jag till ljudet av någon gammal film från 80-talet, så lite fusk fick det bli. Men på riktigt, finns det något värre än att sova själv, det är kolsvart i lägenheten, och du skulle kunna höra en knappnål falla, men istället för att njuta av tystnaden och lugnet så ligger du och tänker på alla ljud du hör. Är det ens ljud? Inbillar man sig? Ni ser ju, jag håller på att bli knäpp här haha! 
Inatt sov jag iallafall som en sessa, och idag tänker jag inte göra många knop innan jag åker och jobbar i eftermiddag. 
 
Puss
 
 
 
Igår var det torsdagsgodis som gällde! Det är en av sakerna jag gillar med att vara "vuxen" (skulle vilja skriva äldre tonåring), att man får äta vad man vill när man vill! 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress

Veckans like