HEMMA
Okej, sakta sakta börjar jag älska vårt hem. Från början bodde ju S här själv, och nu har ju jag flyttat in. Han har dock bott i lägenheten i flera år utan att bry sig ett skvatt om inredning eller liknande? Hade det inte varit för alla värmeljus han faktiskt hade innan jag flyttade in också, så hade ju mysgraden i lägenheten varit mindre än på ett sjukhus. Ja ni förstår. Sjukt omysigt, lägenheten hade ingen som helst personlighet och det låg grejer överallt. Men nu så! Det var verkligen på tiden att en kvinna flyttade in vill jag lova. 
 
 
 
Titta så fint det börjar bli! Och då ska det tilläggas att jag endast har lagt runt en tusenlapp  (lite mer kanske när jag tänker efter men inte mycket!) på hemmet! Jag gör ju det mesta själv. Fixar om, målar, syr, ja ni vet. Soffan har fått en ny färg (??!), väggarna har dekorerats och balkongen ekar inte längre tom!  
 
Jag älskar verkligen det här! Men vårt hem ändras fortfarande lite varje dag då jag som sagt älskar att fixa och dona med sånt här! Hade lätt kunnat tänka mig att jobba med något åt det här hållet. I alla fall så är tavlorna i bakgrunden made by me och ni får nog se mer av dom en annan dag. Samt fler bilder på lägenheten. 
Puss! 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress

Veckans like