DREAMING
 
 
 
Hej mina vänner! Hoppas ni mår bra!
Idag är det sol i Kalmar, så härligt. Synd bara att jag inte kan njuta av den då jag har bestämt mig för tre timmar bestående av aktivt pluggande från och med nästan nu. 
Jag längtar förresten redan tillbaka till sol och värme. Verkligheten slog mig i ansiktet imorse och jag försökte vara ambitiös och ställde klockan på åtta innan jag somnade igår. Jag visste väl hela tiden att jag aldrig skulle gå upp klockan åtta. Klockan tio gick jag upp. Bättre än elva i alla fall, hehe! 
 
Ha en skön dag! 
Puss! 
Kommentarer (0)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
STRESSAD PÅ HEMMAPLAN
Den här utsikten vaknade jag inte upp med imorse, tyvärr. Tillbaka på svensk mark med blandade känslor. En veckas semester går alldeles för fort och jag har mycket att ta tag i nu när jag är hemma. 
 
 
Allt från kompletterande seminarieuppgifter till tentaplugg, projektarbete och jobb. Jag känner mig så stressad. Allt för en veckas semester. Men fan vad värt det var! 
Nu vill jag och Sebban planera nästa resa! Det enda som är svårt är att hitta tid till det när man studerar. Ilandsproblem tycker vissa, stora problem tycker jag, hehe! 
 
Puss💕
Kommentarer (0)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
CAN'T GET ENOUGH
 
 
 
Jag vet inte med er, men jag kan inte få nog av semesterbilder. 
 
Natti💕
Kommentarer (2)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
VINNA ELLER FÖRSVINNA
 
 
 
 
 
 
 
 Dessa bilderna är ganska orättvisa, för hela dagen fram tills vi tog dessa bilderna i eftermiddags var det knallblå himmel! Vill man så kan man nu kalla mig Katja Kräftan Johansson, lol. Riktigt rookie mistake från min sida. Ni vet när man tänker att det är vinna eller försvinna vad gäller solbrännan eftersom det är sista dagen på semestern så man struntar i solskyddsfaktor... Anyway, när brännan lägger sig blir jag nog brun och fin, hehe! 
Puss på er!💕
Kommentarer (1)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
POOLIN'
 
 
 
 
Morning guys! Glad advent på er! Det känns ganska overkligt att min utsikt just nu från frukostrestaurangen består av noll moln på himlen och en strålande sol. Jag ska njuta varenda sekund av denna härliga dag, extra mycket med tanke på att vi åker hem imorgon. Tiden går alldeles för fooort! 
 
Puss på er! 
Kommentarer (0)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress

Veckans like

 
Visa fler inlägg