NU TAR JAG KVÄLL
 
Nu är jag definitivt färdigpluggad för idag. Jag har verkligen pluggat HELA dagen (och fått mycket gjort!), förutom två timmars nap och lite inhandling av mat, hehe! 
Nu ska jag kolla Paradise Hotel (yes, jag erkänner) och lägga någon typ av ansiktsmask. Jag fick nämligen ett prov på en ansiktsmask i en goodiebag när jag var på NewHouse modevisning. 
Nu får ni ha en härlig kväll hörni! 
Puss❤️
Kommentarer (0)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
SÄNDER ER LITE MÅNDAGSPEPP
 
 
 
 
Det här citatet försöker jag tänka på ibland. Ofta stressar man upp sig över saker helt i onödan. Är du stressad över en tenta? Skitsamma, du kommer inte dö om du kuggar. Att tänka så här är ju lättare sagt än gjort dock, men det är ändå bra att ha med sig någonstans i bakhuvudet.
 
Puss!
Kommentarer (1)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
ATT BLI SAMBO IGEN
 
Helgen har börjat lida mot sitt slut. Har ni haft en bra helg? Visst kändes det konstigt när solen började gå ner vid fyra i eftermiddags? 
 
Jag känner mig väldigt pigg på en ny vecka, även om jag ska plugga som en maskiiiin! Jag har ju tenta på torsdag, vilket jag inte riktigt har fattat förän typ... igår.
 
Det som gör mig extra pigg på en ny vecka är att jag äntligen ska bli sambo igen! Jag är så JÄKLA glad över att Sebbe tar steget och flyttar ihop med mig och framför allt att han flyttar till en helt ny stad. Tacksam och förväntansfull, det är vad jag är. Jag kommer hålla er lite uppdaterade om hur det går. Min lägenhet är ju ganska liten, men finns det hjärterum så finns det stjärterum, hehe!
Puss💕
Kommentarer (0)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
DEN SOM SPAR HAN HAR
Morning guys! 
Hoppas ni mår bra och att ni är ute och njuter av solen! 
Jag är tyvärr inte ute och njuter av någon sol då jag pluggar inför tentan som vi har på torsdag!
Så här lördagsfräsig var jag igår i alla fall! 
Min mamma tycker att jag borde bli bättre på att rensa och slänga gamla kläder, men nej! Titta vad bra att jag hade sparat den här glittriga gamla klänningen som nu är omgjord till tröja. Och linnet fick jag en gång i julklapp av min morbror och hans sambo för ett par år sedan. 
Den som spar han har, hehe!
 
 
 
PUSS!💕
Kommentarer (0)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
AUTUMN VIBES
Hej alla hallon! 
Jag ÄLSKAR det här höstvädret! Snälla snälla vädergudarna låt det här vädret stanna nu! 
Färgerna är ju så vackra och luften är krispig. 
 
Örhängen H&M / Fuskpäls farmors från 80-talet
 
 
 
/ Tröja H&M / Väska Parfois i Barcelona / Byxor Gina Tricot / Klocka Marc by Marc Jacobs
 
Dessa bilder är tagna av min kusin Medelin och jag måste ändå säga att hon och Sebbe delar första plats vad gäller att ta bäst bilder, hehe! 
 
PUSS💕
Kommentarer (0)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress

Veckans like

 
Visa fler inlägg