BLOGG-KOMPIS
 HALLOOO!
Vad kul det känns att jag nu officiellt har gjort min första vlogg, haha!
Kan mycket väl bli fler i framtiden!
Jag har nu gett mig själv en pluggpause då jag har suttit och stirrat ner i mina papper med rosa överstrykningspenna hela dagen. Så nu fick det räcka, och kaffebryggaren är igång (typ hundraelfte koppen idag).
Jag har tänkt på en sak.
Vad kul det vore att ha en blogg-kompis! Ni vet en kompis som älskar att blogga lika mycket som jag gör! Jag har ingen sån kompis. Tänk att käka lunch med någon som förstår att man inte kan hugga in på måltiden innan den där bilden har tagits. Jag har nog inte en enda kompis som faktiskt bloggar själv. För er som inte bloggar kanske det här låter helt sjukt! Men det här är ju ett intresse, haha! 
 
I helgen är det ju Social Media Party som vore superkul att gå på! Det är ju gratis dessutom OCH man kommer tydligen få lyssna på massa härliga live-poddar och föreläsningar och massa annat smarrigt! Det låter som en superhärlig dag vad jag har läst på deras hemsida!
Och sen på söndag är det ju även Vanja & Jossans loppis! Det vore SÅ kul att gå på såna här saker med någon som tycker det är lika kul som jag gör!
De två kompisar som jag vet hade tyckt det här vore lika kul som jag (nästan i alla fall, hehe) har flyttat till Australien och Barcelona. Så de är ju tyvärr uteslutna...
Modeveckan gick jag ju på själv, och då träffade jag två trevliga tjejer som jag surrade lite med. Men vad tusan, det är roligare att göra saker tillsammans med någon! Det är precis likadant med resor. Det är ALLTID roligare att resa med någon än att resa själv (japp, jag har testat båda flera gånger).
 
 
Så, under tiden, i jakten på min bloggkompis, haha, så är jag oerhört glad över att mina fina vänner och min familj och boyfriend alltid ställer upp på att ta bilder och att ni väntar med att hugga in på lunchen, hehe. Ni är bäst! 
 
PUSS<3
Emilia

Var kommer koftan ifrån? Dö-snygg

Svar: Åh den är från Zara tror jag! Lite osäker, det var tyvärr typ tre år sedan jag köpte den :(
Katja Inga

Evelina sigetty

Tänkte också faktiskt dra till social media party 👋🏼😄
Dock inte Heller någon bloggkompis som kan 🙄

Svar: Åh jag har skrivit till dig i DM på insta 😘
Katja Inga

Mikaela

Har ingen i min närvaro som är lika intresserad av blogg som mig. Så gillar verkligen idén med med bloggkompis!
Jag ska gå också på social media party imorgon så det är bara att höra av sig. :)

Svar: Åh jag som precis har fått förhinder!!! Men ha så kul!😍
Katja Inga

Elin

Alltså ÅH! Känner igen mig sååå väl, hade vart så kul med nån som känner samma sak angående bloggen! Har du vägarna förbi Skåne får du höra av dig! Haha :))

Svar: Men eller huuuur! Det är så irriterande att man inte bor i samma stad bara, haha! Men JA! Lätt! 😘
Katja Inga

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress

Veckans like