MINA BÄSTA SHOPPINGTIPS
 
Som jag tidigare har berättat för er, så tycker jag själv att jag är en mästare på att fynda! Jag älskar att ju att hitta härliga godbitar till bra pris! Men hur gör man för att hitta dom där fynden då? Här kommer mina tips! 
Först och främst, vad är du ute efter? Har man en klar bild i huvudet av det man är ute efter, så blir hela jakten mycket lättare! Är man på jakt efter en svart vardagsklänning, börja då med att kika efter svarta plagg. Strunta i plaggen i andra färger om du inte har mycket pengar att spendera!
Ta alltid en liten runda vid rea-ställen, för ibland om man har tur kan det verkligen hänga urtjusiga plagg där (även om det inte ser ut så vid första anblicken). 
 
OBS! Lås er inte fööör mycket vid hur klänningen ska se ut, försök att vara lite open minded. Annars kan det bli svårt att hitta exakt en sådan klänning du är ute efter! 
Vill man följa trender är det alltid en bra idé att kika på de senaste kollektionerna från olika modehus. Suktar man efter en dödligt dyr designerkostym så är det mycket sannolikt att de flesta klädkedjor har liknande kostymer men till en mycket billigare peng! 
Tänk på att alltid ha en sjysst "bas-garderob" som lätt går att uppdatera med smycken och kanske en rolig hatt! Har man en bra bas-garderob så blir shoppingturen sällan dyr! Accessoarer går alltid att hitta billigt! 
För att fynda på nätet, återigen, ORKA gå igenom alla hundratals rea-plagg! Det kan verkligen vara värt det! 
En annan sak som är bra är att hålla koll på är alla modebloggare som ofta ger ut t ex 20% rabatt med olika koder till olika hemsidor! 
Och! Vill man verkligen fynda så ska man även orka gå in på de olika webbshopparna någon gång i veckan (kanske mer) och verkligen jämföra sina favoriter! 
Här fick ni lite tips! Hoppas ni får nytta av dom! 
Puss 🌸
Sunniva

Älskar sådana här tips! Jag är också rätt bra på att hitta bra basplagg plagg till en bra peng.

Svar: Ja va kul att du gillar det!😍👏🏾
Katja Inga

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress

Veckans like