ÅRETS FÖRSTA GRILLNING
 
 
 
 
 
 
 
Titta vad fin hon är. Min mormor!
 
 
 
 
 
Glad Valborg mina vänner!
Säger man ens så? Det gör man nog!
Dagen har varit lång (i bra bemärkelse), solig och och fin. Jag och Sebban startade dagen med frulle ute i solen. Jag kan knappt tro att det är sant, men våren är ÄNTLIGEN här. Visst, man huttrar till ibland när en isande vind drar förbi. Men efter det blir man uppvärmd av solens strålar och då har man genast glömt vinden.
 
Efter frullen blev vi upphämtade av mormor och Ola och vi begav oss mot Öland. Nunnedalen var målet, som jag egentligen inte riktigt vet hur jag ska förklara. Men det var som ett väldigt fint stråk i alla fall. Fina blommor och häftig natur. Mycket rogivande. Och i Nunnedalen träffade vi även ett gäng släktingar.
 
Och där kanske ni tror att Valborgsfirandet var slut. Men det var det inte. När jag och Sebban kom tillbaka till Kalmar blev det grillning hos en polare och vi satt ute och åt i SOLEN (!!!). Solen har inte svikit oss idag. Jag är verkligen soltorsk.
Grillningen bestod av grönsaker och halloumi som vi sedan fyllde våra hamburgerbröd med.
Vi fortsatte eftermiddagen/kvällen med glass och en lååång promenad.
Dagen får 10 av 10!
 
Kram på er!
Kommentarer (1)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
THE MAN
 
 
 
 
 
 
 
Gooood morgoooon mina vänner!
Hoppas helgen har börjat bra för er.
Jag håller just nu på att måla naglarna, sminka mig, äta frukost, kolla Nyhetsmorgon och blogga samtidigt, hehe! Sebbe brukar kalla mig för Speedy ibland, för att jag alltid gör allt i 120.
Jag ska i alla fall åka till jobbet om en stund men kände bara att jag var tvungen att visa er dessa bilderna. Jag är så nöjd och glad över att Sebbe ville vara med på lite bilder, hehe! Visst blev dem fina? Han är ju så fin så det vore konstigt om de inte blev bra ;)
 
Kram på er!
Kommentarer (0)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
FINALLY FRIDAY!
 
 
 
 
 
 
 
 
Hej mina vänner!
ÄNTLIGEN är det fredag! Tentan är skriven och solen skiner. Jag är verkligen så in i bombens trött, så nu sitter jag och väntar på att mitt kaffe ska bli klart så att jag kan gå ut och njuta av solen. Vi har ett superbra litet ställe (verkligen litet, en bänk) nedanför oss där vi bor där jag brukar sitta och filosera lite när solen är framme.
Jag är dock sugen på att ta en liten power nap. Men jag kan ju bara inte slösa denna ljuvliga fredag på att sova.
 
Igår var jag och Sebban barnvakt åt lillgrodan vilket gick hur bra som helst! Det var första gången jag passade ett så litet barn. Han är ju bara sju månader. Men det gick verkligen bra. Mellanmål, blöjbyte, kvällsmat, Babblarna (ett program för pyttesmåbarn som inkluderar figurer i olika färger, konstiga ljud och sånger som fastnar på hjärnan hos oss "vuxna") och lek stod på agendan. Helt plötsligt byttes mitt vanliga livet ut mot något helt annat. Väldigt roligt! Sebban är förresten en stor favorit hos Wilton märkte jag. Fint.
 
Har ni några roliga planer i helgen förresten?
 
Kram på er!
 
Glöm inte trycka på lilla hjärtat här nedan så jag vet vilka inlägg ni gillar mest :)
Kommentarer (1)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
SOOOL
 
 
 
 Gooood morning guys!
När man vaknar upp till det här liksom?! Hur underbart?! Jag är så otroligt glad för att vi äntligen har fått lite sol. Sen att det är kallt ute är ju en annan sak. Men jag tror nog att värmen kommer snart :)
Idag var jag uppe och studsade vid kvart i nio. Jag har hunnit städa mitt lilla hem, nu ska jag äta frulle och sedan ska jag göra mig iordning. Jag ska ju jobba idag mellan 12-15. Ni vet väl att vi har 30% på allt i butiken idag? Cubus alltså. Så skynda och fynda vettja.
 
I eftermiddag ska jag och Sebban vara barnvakt åt lilla grodaaaaan förresten. SÅ mys!
 
Ha en bra dag vänner!
 
Kram på er!
Kommentarer (0)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
UNTIL YOU MAKE IT
 
 
 
 
 
Hallo mina vänner!
När längtan efter sommaren är så stark att man inte vet vad man ska ta sig till får man väl låtsas tänker jag. För visst hade jag lika gärna kunnat vara utomlands när man tittar på dessa bilderna? Om jag hade varit lite brunare i och för sig, hehe! Och med dessa orden tycker jag nästan att vi leder in på det här gamla uttrycket: Fake it until you make it! Så bra uttryck.
Och just detta uttryck (tillsammans med många andra) tar Josefine och Vanja upp i deras senaste podavsnitt "Så hittar du din inre växel!". Bra och peppigt avsnitt, så in och lyssna med er :) #HappiChallenge
 
Nu ska jag återgå till tentaplugg även om jag hellre hade gått ut i solen (kylan).
 
Kram på er!
Kommentarer (0)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress

Veckans like

 
Visa fler inlägg