ALREADY ON VACATION
 Tror ni jag blev glad när jag hittade this location i helgen? När man inte bor i någon storstad är det svårt att hitta roliga ställen att fota på. Ja, det kan tyckas vara en helt vanlig trappa det här men den gula bakgrunden gör ju det hela mycket roligare!
 Den här bodyn är förresten från Bik Bok och jag fyndade den för knappt femtio spänn! #HappiChallenge
Älskar att fynda! Mitt köpstopp har jag ruckat lite på som ni förstår nu då, hehe! Men när det handlar om en sån här fjuttig summa är det ju knappt som att det har hänt ;)
 Annars är livet göttigt idag. Jag har varit i skolan hela dagen och nu har jag dragit mig från att plugga i två timmar sedan jag kom hem. Så nu är det dags! Det är segt att vara i skolan en hel dag och sedan fortsätta plugga när man kommer hem. Men allt gött i livet kommer inte gratis.
Det känns lite som att jag redan har gått på semester. Jag tänkte ju semestra lite från plugg och dylikt under påsken då jag ska hem till västkusten och hälsa på. Jag har inte varit där sedan nyår så det är verkligen på tiden! Mycket står på agendan när jag väl är hemma men så blir det ju alltid. Det blir kul!
 
 
 
 PUSS! <3
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress

Veckans like