FAMILY FIRST
Alltså det här med att vara sjuk. Fasen vad segt det är.
Jag har varit i skolan både igår och idag men så fort jag kommer hem från skolan ligger jag helt däckad på soffan och orkar typ... ingenting? Varje gång jag är sjuk blir jag dessutom extremt sugen på att gå ut och springa. Bara för att jag inte kan. Jag blev för tusan till och med andfådd när jag cyklade till affären innan? Känner mig så jäkla sexig när jag är förkyld dessutom och inte kan andas genom näsan utan måste ha munnen halvt öppen hela tiden. Och när mina ögon är illröda och rinner och jag hostar. Nu mår man vettni! Nä men jag ska fasen inte klaga. Det finns de som har det tusen gånger värre än mig. Men det är lite retligt bara.
Nu har jag dessutom en dag av plugg framför mig då vi har redovisning i skolan på fredag.
 
Så nej, det blev inget bloggat igår för jag orkade inte helt enkelt. Och några nya bilder har jag absolut inte tagit men dessa bilderna från i söndags har ni inte sett. Innan jag blev dyngförkyld.
Jag tillsammans med hela tjocka släkten var och åt brunch på Strandbaden i Falkenberg. Brunchen var tyvärr inget vidare då de hade någon slags påsk-brunch som mest bestod av olika fiskar i typ...röra? Så där blev jag lite besviken. Men sällskapet var desto bättre!
 
Den obligatoriska kusinbilden skulle självklart tas :)
 
 
 
 
 
Det senaste tillskottet i vår kusinskara är den här lille grodan! Jag smälter varje gång jag ser honom. Han charmar verkligen alla som är i hans närhet! Och för er som har missat det så är jag ju dessutom hans gudmor (stolt).
 Haha vi tog kanske 30 såna här bilder, och killarna ser likadana ut på alla. Händerna i fickan och de ser lite ansträngda ut, hehe! I alla fall om man jämför med mig, Meddan och lillgrodan.
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress

Veckans like