#HAPPICHALLENGE
Hej mina vänner!
 
På universitetet håller vi nu på att läsa om näthat, vilket får mig att tänka tillbaka. Tänka tillbaka på 2009 då jag hade en annan blogg. Kanske var det för att det inte var lika "accepterat" att blogga 2009 som det är idag (även om många stora bloggare idag började blogga tidigare än 2009), som jag fick utstå näthat. Eller så var det kanske för att det var tacksamt att sitta bakom en datorskärm och skriva elaka kommentarer till mig. Jag har ingen aning. Idag får jag inga elaka kommentarer. Varför vet jag inte heller. Men självklart är jag tacksam. Kanske är det för att jag nu är äldre och människor som "störde sig" 2009 kanske har slutat störa sig. Vuxit upp. Vad vet jag. Men elaka kommenterar SÅRAR! Och bara för att jag inte just nu får uppleva näthat så vet jag att det fortfarande finns många som får det där ute. Vilket är fruktansvärt.
 
2009 gjorde jag min första videoblogg vilket genererade i besöksrekord på bloggen och hatkommentars-rekord. Jag gjorde ingen mer videoblogg efter det. Jag pallade inte. Näthatarna vann.
 
Jag slutade dock inte blogga. Jag fortsatte, enda till år 2012. Sedan tog jag en pause. Och nu är jag tillbaka.
Jag skakade av mig de flesta kommentarerna, men det är klart att det var tungt ibland.
 
Nedan har jag slumpmässigt valt ut några kommentarer jag fick på några av inläggen.
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Det är INTE okej att trycka ner andra människor. Inte i verkligheten och inte på internet! Det enda som borde spridas på nätet är KÄRLEK, PEPP och GLÄDJE! Därför har jag valt att anta utmaningen här på blogg.se ! Jag ska sprida glädje varje dag på min blogg i tre veckor framöver. För att det är viktigt och för att det behövs.
Därför kommer jag tagga varje inlägg med #HappiChallenge
 
 
Ha nu en fantastisk dag! Och varför inte säga något fint till någon? Det gör skillnad. 
 
PUSS <3
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress

Veckans like