TIPS
Kul detalj. Skärp i midjan. Lite 80tals feeling. Jag gillar det. 
Ett litet måndagstips bara. 
 
PUSS
 
 
 
 
 
Kommentarer (0)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
VACAY SOON
Happy MONDAY! 
Sitter i skolan just nu och har lunch. Vi är på kommunfullmäktige idag och lyssnar. Jag tror att vi har ett antal timmar kvar... 
 
I veckan händer det en jädrigt rolig grej! Jag och Sebban ska till BARCAAAA! Staden i mitt hjärta. Fasen vad jag saknar livet där ibland. Så nu är det verkligen på tiden att åka dit. Det ska bli HELT underbart att umgås med min bästis Linnea igen, dricka goda drinkar och käka billig mat. Och musiken. Ni vet ju att jag älskar reggaeton. Och dansa tills solen går upp. 
 
Dagarna innan resan ska jag plugga med stort P och sedan är det lite yoga och annat gutt som är inplanerat. 
 
Ha en fin dag! 
 
PUSS! 
 
 
 
 
Kommentarer (0)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
ÖLAND
Halloooo i stugan!
Så här på kvällskvisten ger jag er supermånga bilder från idag. Bästa söndagen på länge verkligen.
Jag och Sebban har spenderat förmiddagen och eftermiddagen i solen på Öland. Så mysigt med en liten dagsutflykt. Vi åkte till ett supermysigt café (som vi blev tipsade om) och åt frulle. Vi passade på att fika lite också, hehe! Vi var nämligen utsvultna imorse när vi åkte till Öland på grund av att frukosten här hemma var slut. Så vi hade inte ätit något innan vi kom fram till Gårdby som cafét heter.
Jag och Sebban stannade på cafét i flera timmar för vi upptäckte att det var ljuvligt att sitta i solen och dricka kaffe efter att vi hade käkat upp allt gott (vi började fika inomhus). Nu känns det rörigt här, haha! Men i alla fall. Ni förstår! Bra dag helt enkelt. 
 
Kvällen har bestått av plugg och tacos. Och godis. 
 
PUSS! 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Bakelsen till vänster är alltså en kanelbullesemla. Jag käkar inte semlor för jag tycker inte om grädde, men Sebbe gillade verkligen den! Bakelsen till höger däremot som jag nöjt smaskade i mig är alltså en kanelbulle med vit choklad på. Så GOTT! 
 
Kommentarer (1)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
SKIT I VAD FOLK TYCKER

Hallå mina vänner!
Det blir ett ganska sent blogginlägg idag, men det blir så ibland. Jag må tjata om det här vädret vi har just nu, men jag kan liksom inte låta bli. Det ÄR ju så underbart. Det här är ju min första vinter i Sverige på tre år och nu har jag börjat minnas igen. Minnas hur det är här. Vi kämpar oss igenom mörka månader och nu när dagarna blir längre, det blir lite varmare och solen visar sig oftare. Då får man ju lyckorus varje dag!
 
När jag är ute och promenerar och går in på en liten gata där det är vindstilla och solen skiner. Då stannar jag liksom upp. Och så står jag där i några minuter med ansiktet vänt mot solen och ler ett riktigt kärringleende. VAD GÖTT DET ÄR!!! Det ser förmodligen lite knasigt ut. Men vem bryr sig?! Livet är jäkligt kort och det är viktigt att skita i vad folk tycker och tänker. Sen tror jag inte att människor tycker och tänker så mycket om en ändå. De har fullt upp med sina egna liv.
 
Och nu för tiden fotar jag en del med mitt kamerastativ eftersom jag inte alltid har tillgång till någon som kan agera fotograf, hehe. Visst, det känns superläskigt att gå ut på gatan med stativet och börja rigga upp kameran som sedan sätts på självutlösaren. Folk tittar. Ja. Jag står och posar och springer fram och tillbaka till kameran för att kolla så att bilderna blir bra. Jag vill fota mina looks. Utomhus. Då får det bli kamerastativet som agerar fotograf.
Och om folk börjar viska och undra vad tusan jag håller på med så får de väl göra det :)
 
Idag hade jag tur när min pojkvän ville fota lite. Han är bäst.
PUSS!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Kommentarer (0)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
F R E D A G
Hej mina vänner!
Härligt med fredagkväll va?
Idag har varit en riktigt bra dag. Jag och Meddan har hängt i solen, shoppat lite, fikat, käkat pannkakor och bara umgåtts. Vi fastnade dessutom framför Paradise Hotel. Jag ser verkligen ner på mig själv när jag kollar på det, haha! Men ärligt talat, fasen vad gött det är ibland. Att kolla på PH och liksom inte behöva använda en enda hjärncell. För lite så är det ju. Och visst, det är, enligt många, dålig tv. Men man blir ju fast? Så nej, det var ändå gött att kolla lite PH.
 
PUSS!<3
 
 
 
 
 
Kommentarer (0)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress

Veckans like

 
Visa fler inlägg