FREDAGSFEELING & OMGJORDA BRALLOR
Hallooo!
Gud vad härligt med fredag idag. Och sol! Jag sitter för tillfället och käkar frulle. Dagens smoothie består av hallon, mango, mandlar och kokosmjölk.
Jag har för övrigt riktigt ont i kroppen idag. Igår kväll var jag på något intensivpass på Friskis, och fasen vad jobbigt det var?! Ännu värre var ju att jag kände mig så tung hela passet för jag hade ätit kvällsmat typ en timma innan passet började. Jag vet det så väl. Att det inte är optimalt. Men jag var ju DÖHUNGRIG.
 
Annars då?
Vi har inga föreläsningar i skolan idag utan vi har egenstudier. Synd bara att kurslitteraturen som jag har beställt inte har dykt upp i brevlådan ännu så jag kan inte studera så mycket... Jäkligt gött men mest jäääkligt dumt för vi har tenta riktigt snart. Kursen började i måndags och vi har tenta om lite mer än en vecka bara?! Det är nu jag borde bli stressad.
Så. Istället för att plugga hela dagen ska jag mysa med min kusin som kommer till Kalmar och hälsar på. Jag tänker mig att vi kommer vara ute i solen så mycket som möjligt. :) Jag blir verkligen lycklig av solen. Vem blir inte det?
Vad tycker ni om mina braaaallz då? Jag har gjort om dem med hjälp av väldigt enkla medel. Från början var byxorna ett par utsvängda skinnbrallor. Så det jag har gjort är att jag har sytt in brallorna, samt sytt på den vita tygremsan längs byxbenen. Jag tycker fasen att brallorna blev dö-coola. Sedan tog det ju lite tid eftersom jag syr för hand då jag inte har något symaskin, hehe!
 
Nu måste jag hoppa i lite kläder och sminka mig. Ha en förbannat skön fredag!
 
 
 
PUSS!
Emilia

Du är så duktig och kreativ! Jättefina byxor!

Svar: Tack gumman! 😘
Katja Inga

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress

Veckans like