HATTSNACK & FÖDELSEDAGSSNACK
Hallååååå mina vänner!
Skönt med helg va?
Jag har precis pratat med min bästis i telefon (två timmar!) . Hon jag vill starta en pod med ni vet! Två timmar i telefonen med henne känns som en kvart.
Jag och Sebban ska strax käka lunch. Senare kommer mami hit en sväng och efter det ska vi åka till släkten och umgås hela kvällen för att mamma har fyllt år. Hon är rolig hon. Först firade vi henne i Puerto Rico, nu firar vi henne lite igen och i påsk ska hon ha kalas. Hon kan helt enkelt inte få nog av att bli firad, haha! Jag vill också fira min födelsedag tre gånger. Jag menar, eftersom att man bara fyller år en gång om året borde det fasiken firas ordentligt!
Så här såg jag ut igår förresten. Satan vad kallt det är ute nu. Den här underbara kappan är alldeles för kall men jag kan verkligen inte låta bli att använda den. I love it!
Och min hatt som jag köpte för fem (!) år sedan kan jag inte få nog av.  Angående hatten så tyckte min tjejkompis att den var så jäkla ful när jag köpte den. Hon är väldigt rak och ärlig som ni hör och jag älskar henne för det! MEN det hindrade mig så klart inte från att köpa hatten. Det jag försöker säga är att det är viktigt att strunta i vad andra tycker.
 
PUSS! <3
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress

Veckans like