LE WEEKEND
 
Det känns verkligen tråkigt att det är söndag idag. Carro har åkt hem och jag ska nu fortsätta skriva på min hemtenta som jag påbörjade i förra veckan.
Vi har haft det så jäkla kul och mysigt och bra i helgen. Skönt med en riktig tjejhelg. Carro är verkligen smart och rolig på samma gång. Det är gött med en vän som man kan prata om precis allt med. Politik, mode, samhällsproblem, relationer i alla dess former, om att bo utomlands, universum, livet, allt. Precis allt! 
Helgen har bestått av mycket kaffe, rödvin, god mat, fika, stora frukostar, shopping och igår kväll fastnade vi i bastun i flera timmar. Vi hade planer på att gå ut men det var helt klart mer najs att bada bastu, dricka öl och snacka skit.
Som sagt, helgen har varit toppen.
 
Tråkigt med söndag, men en sak som är rolig idag är att Sebbe kommer hem. Jag längtar ihjäl mig. Vi har varit ifrån varandra sedan i fredags men jag längtar verkligen JÄTTEmycket. Det är väl så när man fortfarande känner sig nykär, hehe. Jag är lyckligt lottad som är omgiven av så fina människor.
 
 
 
 
 

PUSS <3
ISA

men så himla mysigt med sådana tjejhelger! peppigt <3

Svar: ja verkligen! man borde verkligen ha fler tjejhelger :)
Katja Inga

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress

Veckans like