MADE BY ME
Hallå i stugan!
Hoppas ni mår bra och att ni har haft en skön start på veckan.
Jag har äntligen gjort klart min hatt!!! Jag är ganska stolt ändå. Min första hatt. Gjord helt utan att veta hur man gör och den tål nog inga snöstormar, hehe!
En irriterande sak är att jag har en hårslinga liggnades över "skärmen" på hatten på varje bild. Men det var också mer eller mindre storm ute när vi fotade idag, så det blev så. Ser ni?
 
Idag har jag varit i skolan i princip hela dagen och rediregat ett radioreportage. Jag och min klasskamrat hade spelat in hela tre timmars material vilket skulle klippas ner till nio minuter. Ett riktigt rookie mistake. Så vi har verkligen kämpat och jag var så trött när jag kom hem från skolan.
 
Radioreportaget handlar om hur det är att leva som konstnär idag. Jag blev självklart superinspirerad efter att ha intervjuat många duktiga konstnärer och har målat både igår och idag. Sebbe blev också sugen på att måla så ikväll har vi suttit och målat tillsammans och pratat och skrattat. Fan vad jag älskar honom. Och vad skönt det var att bara stänga av TVn och verkligen umgås och helt och hållet ägna tid åt varandra.
 
Nu ska jag läsa lite inför en hemtenta som vi har deadline på om ca en vecka. Jag borde ha börjat för längesen.
PUSS! <3
 
 
 
-
Ps. Vad fruktansvärt att Hans Rosling har avlidit. Han verkade vara en oerhört klok man som har sagt många vettiga saker. Blev på riktigt ledsen när jag fick veta det här. Livet är orättvist ibland. 
 
 
Anonym

Så fin hatten blev👌duktig du är😍

Svar: Tack😘😘😘
Katja Inga

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress

Veckans like