MATSNACK
Hallooo mina vänner!
Hoppas veckan har börjat bra för er. Vi har precis börjat en ny kurs i skolan som verkar... tung? Rätts-och förvaltningsjournalistik är det vi ska läsa. Bara namnet på kursen låter tungt. Förhoppningsvis blir jag positivt överaskad.
Nu har jag precis druckit en riktigt bra smoothie! Jag och Sebbe är ju vegetarianer som ni förmodligen redan vet och då är det lite extra viktigt känns det som att hålla koll på att kroppen får i sig det den behöver. Vi båda har varit riktigt trötta på sistone så nu kände vi att det kanske är något i kosten som saknas. Därför dricker vi nu varsin smoothie varje dag där vi proppar i massa nyttigheter. Idag bestod min smoothie av avokado, spenat, citron, ingefära, hallon, mango och mandelmjölk. Inte så dumt!
 
Vi har dessutom noll matinspiration för tillfället. Därför har jag skrivit en lista på vad vi ska äta denna veckan. I går blev det lasagne med zucchini och aubergine och ikväll ska vi äta pasta med broccolipesto. SÅ bra! Alla recept har vi hittat i en vegetarisk kokbok. Det känns som att det kommer underlätta i alla fall för oss om vi planerar maten veckovis. Så slipper vi ens tänka "åh, guuuuud vad fasen ska vi äta ikväll?"
Jag har förresten min superfina, nya, R O S A bomberjacka på mig idag. Den är från Cubus barnavdelning (jag har strl 164 som också är största strl). Jag älskar presentkort. Då shoppar man verkligen med gott samvete ;)
Förresten! Våga blanda olika rosa nyanser. Jag känner på mig att fler rosa plagg kommer flytta in i min garderob i vår.
 
 
 Nu: lunch och sedan jobb!
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress

Veckans like