ROLIG VECKA!
Hallå mina vänner!
Här sitter jag i en enda stor röra, hehe! Visar även lite utav min djungelinspirerade tavla som inte alls är klar ännu. Den tar lång tid att färdigställa och är än så länge alldeles underbar enligt mig.
Jag tycker inte om att ha rörigt hemma men när jag får flow och blir näst intill manisk och måste måla eller greja med något annat. Då får det vara rörigt.
Den här veckan är verkligen så rolig.
Ikväll missade jag dansen på grund av att vi hade jeanskväll med jobbet. Så mysigt! Vi pratade om olika jeansmodeller, provade olika jeansmodeller och åt lite pizza.
I morgon ska jag äntligen KLIPPA OCH FÄRGA HÅRET! Herregud vad jag har längtat. Ni vet när man har gått och längtat i över en månad? Tillslut fick jag och världens bästa frisör och moster ihop en tid som passade oss båda och det blir alltså i morgon.
På fredag ska jag bli med nya glasögon! Också superkul! Jag kommer ju känna mig som en helt ny människa om ett par dagar, hehe!
Och i helgen kommer min tjejkompis hit och hälsar på. Ni hör ju vilka roliga dagar jag har framför mig.
Dock så har jag en hemtenta som hänger över mig som ett grått moln men den ska jag nog hinna med.
Angående skolan så blev jag väldigt besviken idag. Jag fick G i en kurs som jag tycker att jag borde ha fått VG i. VG var högsta betyg i kursen. Hade det varit MVG som var högsta betyg hade jag blivit ännu mer besviken. När ska jag lära mig att acceptera ett G? När personer i min närhet säger att de har fått G blir jag superstolt och glad för deras skull för det ÄR ju bra att bli godkänd i en kurs. När det är dags att söka jobb efter examen kommer ju ändå ingen titta på om jag fick G eller VG i en kurs. Huvudsaken är att vara godkänd. Varför är jag så hård mot mig själv när det kommer till skolan? Alltid är det samma visa.
Ja ja, nog om det. Ha nu en skön kväll så hörs vi i morgon!
 
Puss! <3
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress

Veckans like