S O L
 
 
 
 
 
 
 
 
Jaha mina vänner, då är det visst bara jag som är vaken. Sebban har slocknat för längesen och jag är verkligen inte trött. Så vad passar bättre än ett litet blogginlägg?
Jag vart så jäkla glad när jag gick ut från universitetet idag vid 14.30 och insåg att det var sol ute. Hur glad blir man? Min granne sa dessutom att det ska bli varmt i morgon! Vad nu varmt innebär vet jag inte men jag känner mig väldigt förväntansfull. Det där misstaget gör jag ofta. Blir alldeles för förväntansfull och sedan slutar det hela ofta i besvikelse. Så deppigt. Men skit i det för jag ser fram emot värme i morgon! Om det så är en endaste extra liten plusgrad vi pratar om så blir jag glad.
 
Jag trivs förresten förbaskat bra i mina nya glasögon. Äntligen kan jag se med höger öga också! Okej, jag ser med höger öga även utan glasögon, men mycket sämre än med vänster. Det är främst på långt håll det blir svårt. Därför har jag ALLTID glasögon när jag kör bil.
 
Juste! Solen sa till mig att bära lång silverklänning idag. Men tanken på att det faktiskt var måndag och kallt gjorde att jag slängde på mig en stor hoodie också. Inte så dumt ändå.
 
PUSS<3
Karin B

Så skönt med sol!

Svar: helt underbart!
Katja Inga

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress

Veckans like