SKIT I VAD FOLK TYCKER

Hallå mina vänner!
Det blir ett ganska sent blogginlägg idag, men det blir så ibland. Jag må tjata om det här vädret vi har just nu, men jag kan liksom inte låta bli. Det ÄR ju så underbart. Det här är ju min första vinter i Sverige på tre år och nu har jag börjat minnas igen. Minnas hur det är här. Vi kämpar oss igenom mörka månader och nu när dagarna blir längre, det blir lite varmare och solen visar sig oftare. Då får man ju lyckorus varje dag!
 
När jag är ute och promenerar och går in på en liten gata där det är vindstilla och solen skiner. Då stannar jag liksom upp. Och så står jag där i några minuter med ansiktet vänt mot solen och ler ett riktigt kärringleende. VAD GÖTT DET ÄR!!! Det ser förmodligen lite knasigt ut. Men vem bryr sig?! Livet är jäkligt kort och det är viktigt att skita i vad folk tycker och tänker. Sen tror jag inte att människor tycker och tänker så mycket om en ändå. De har fullt upp med sina egna liv.
 
Och nu för tiden fotar jag en del med mitt kamerastativ eftersom jag inte alltid har tillgång till någon som kan agera fotograf, hehe. Visst, det känns superläskigt att gå ut på gatan med stativet och börja rigga upp kameran som sedan sätts på självutlösaren. Folk tittar. Ja. Jag står och posar och springer fram och tillbaka till kameran för att kolla så att bilderna blir bra. Jag vill fota mina looks. Utomhus. Då får det bli kamerastativet som agerar fotograf.
Och om folk börjar viska och undra vad tusan jag håller på med så får de väl göra det :)
 
Idag hade jag tur när min pojkvän ville fota lite. Han är bäst.
PUSS!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress

Veckans like