TISDAGS-TIPS!
HEY!
För er som gillade min brallor jag hade på mig igår och som har ett par gamla halvtråkiga jeans hemma som är redo att få sig en uppfräschning. Då är det här tipset perfekt!!
This is how you do it:
Det du behöver är ett par jeans och en sax.
Så, det första steget är att klippa bort sömmen längst ner på byxbenen. Jag klippte av mina byxben ett par centimeter då jag ville ha ankellängd på mina.
 
Sedan klipper du små remsor runt hela byxbenet (se ovan). Tjocklek och längd på remsorna bestämmer du själv.
Slutresultatet blir så här! Tanken är ju att det ska se lite slitet ut så råkar du göra remsorna i olika storlekar så gör det absolut ingenting. 
 
 
 Tadaaaa!
Enkelt va? :)
 
PUSS!
Kommentarer (0)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
MONDAY
Heeeeey! 
Hur har starten på veckan varit? Bra hoppas jag! 
Jag har varit på synundersökning idag och jag får hem mina nya brillor den tionde februari. Så pepp på dem! 
Annars då? Jag har stylat om ett par brallor idag. Brallorna jag har på bilden med fransar. Hur nice? Självklart ska jag visa er hur jag gjorde. Superenkelt! 
 
 
 
 
 
Haha här vet jag inte vad som hände med mina händer? Men skit i det! Nu ska jag nana! 
 
Puss<3
Kommentarer (1)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
VAMOS
Hey chiquitas!
Hoppas ni mår bra och att helgen är snäll mot er.
Jag är superstressad för tillfället då jag strax ska iväg på tjejfest. Jag sitter nämligen fortfarande i min morgonrock som jag slängde på mig efter min dusch innan.
Anyway, lager på lager. I love it.
OCH stora örhängen. Det älskar jag också. Det är gött när man liksom hittar sina "signatur-grejer". Min signatur-grej för tillfället är stora örhängen. Jag har nästan alltid stora örisar.
 
 
Ärmarna på min skinnjacka klippte jag av i somras. Tycker fortfarande att den är sjukt snygg. Lite kallt just nu dock, hehe!
 
 
 Ha det gött så hörs vi i morgon!
 
PUSS!
Kommentarer (0)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
NY KAPPA & FLÄT-SNACK
Hallo mina vänner!
Har jag sagt att jag älskar fredagar? Hehe, jag vet. Typ tusen gånger. Men Gud vad jag verkligen gör det! Jag älskar fredagar extra mycket när jag slutar skolan kl 10.15 vilket jag inte var beredd på. Glad överraskning. Onödigt att gå i skolan i 1,5 h dock. Men jag klagar verkligen inte!
Kan vi bara ta en minut åt att snacka om min nya kappa då? Jag ÄLSKAR den! Ärligt talat nu. Den är SÅ jädra fin. Och för 150:- ! Kan H&M sponsra mig snart? Haha! 
Här på ostkusten är det svinkallt idag, men det hindrade inte mig ifrån att bära min ursnygga kappa. Med ett par koftor under så klarar man det mesta.
Och flätorna i huvudet är från igår. Flätor är livet när man är trött på sitt hår, eller bara lat. Jag är oerhört trött på mitt hår just nu (och lat, hehe) och ska snart snart klippa och färga det. Jag längtar verkligen.  Just nu känns det bara som ett jäkla barr med oklar nyans.
På tal om flätor så flätar jag alltid håret själv. Min bästa vän aka flätproffs Linnea bor ju i Barcelona, så hon kan tyvärr inte fläta det. När jag var liten ville jag ofta ha inbakade eller utbakade flätor men min kära mamma kunde inte göra såna "svåra" flätor. Så då fick jag lära mig att fläta själv! En rolig sak är dock att nu för tiden kan mamma tydligen göra inbakade flätor? Jag tycker bannemej hon kunde ha lärt sig det när jag var liten, haha!
Puss på er! 
Kommentarer (0)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
LAST SUMMER
Vad passar bättre denna superkalla fredag än en tillbakablick på sommaren? Ingenting passar bättre! Så varsågoda mina vänner. Här får ni lite att vila ögonen på.
Shit vad lycklig jag ser ut på alla bilderna.
Fint.
I <3 summer
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
PUSS!
Kommentarer (0)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress

Veckans like

 
Visa fler inlägg