NY KAPPA & FLÄT-SNACK
Hallo mina vänner!
Har jag sagt att jag älskar fredagar? Hehe, jag vet. Typ tusen gånger. Men Gud vad jag verkligen gör det! Jag älskar fredagar extra mycket när jag slutar skolan kl 10.15 vilket jag inte var beredd på. Glad överraskning. Onödigt att gå i skolan i 1,5 h dock. Men jag klagar verkligen inte!
Kan vi bara ta en minut åt att snacka om min nya kappa då? Jag ÄLSKAR den! Ärligt talat nu. Den är SÅ jädra fin. Och för 150:- ! Kan H&M sponsra mig snart? Haha! 
Här på ostkusten är det svinkallt idag, men det hindrade inte mig ifrån att bära min ursnygga kappa. Med ett par koftor under så klarar man det mesta.
Och flätorna i huvudet är från igår. Flätor är livet när man är trött på sitt hår, eller bara lat. Jag är oerhört trött på mitt hår just nu (och lat, hehe) och ska snart snart klippa och färga det. Jag längtar verkligen.  Just nu känns det bara som ett jäkla barr med oklar nyans.
På tal om flätor så flätar jag alltid håret själv. Min bästa vän aka flätproffs Linnea bor ju i Barcelona, så hon kan tyvärr inte fläta det. När jag var liten ville jag ofta ha inbakade eller utbakade flätor men min kära mamma kunde inte göra såna "svåra" flätor. Så då fick jag lära mig att fläta själv! En rolig sak är dock att nu för tiden kan mamma tydligen göra inbakade flätor? Jag tycker bannemej hon kunde ha lärt sig det när jag var liten, haha!
Puss på er! 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress

Veckans like