EN SJUKLING & EN HÄRLIG HELG
Hej hopp mina vänner!
Först och främst, bilderna nedan är från igår. Så här glammigt är inte livet i Kalmar idag. Jag har blivit dyngförkyld. Verkligen dyngförkyld. Mitt huvud skulle jag uppskatta innehåller ett kilo snor och jag är så trött. Helt slut. Jag har legat på soffan i två timmar nu. På min lediga dag och allt. Lediga dagar ska ju vara härliga och inte deppiga. Dåligt samvete får jag också för att jag ligger här och ugglar. Men jag orkar verkligen inte göra någonting. I fredagskväll kände jag att jag hade lite ont i halsen (katastroftankar om halsfluss drabbade mig snabbt), men det hela resulterade i en brutal förkyldning.
 Vi får se vad jag gör av den här dagen. Kanske sätter jag mig och målar lite om jag ens orkar det. Det roliga är att jag "ser ner" på folk som klagar över att de är förkylda (typ män), och jag är ofta lite småförkyld. Men inte så här förkyld, haha! Viktigt att poängtera ändå. Jag är inte en sån person som klagar över en liten förkyldning. Punkt.
 
Det är tråkigt att man ska behöva slösa bort en hel dag till att inte göra ett skit. Jag som skulle ha fikat med min morfar idag. Men inte heller det blir det något av. Finns det någon annan där ute som känner att de slösar bort tid när de ligger hemma och vilar upp sig? Säkert väldigt många. Dagens samhälle va.
 
Nu till något roligare!
Helgen var supermysig då jag och Sebban hade besök av hans mamma. Vi åt god mat och umgicks och hade det fantastiskt bra. Jag hann även med att jobba ett par timmar i lördags och det var hur mycket folk som helst inne i butiken. Kul som bara den!
 
Det blir säkerligen fler inlägg under dagen då jag kommer befinna mig i soffan typ hela dagen.
 
PUSS!
 
 
 
 
 
 
Annsoh

Jätte fina bilder! :) Hoppas du har haft en trevlig helg! :)

Svar: Tack och detsamma till dig😘
Katja Inga

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress

Veckans like