FLUFFDOJJOR & SKI PANTS
Tror ni jag längtar efter att få använda dessa fluffdojjorna i sommar? Svaret är JA JA JA! Jag fick dem av mamma och pappa i födelsedagspresent. Jag älskar dem verkligen. Skorna alltså. Och mamma och pappa också för den delen, hehe!
 
Och tightsen då. Vad kallas dem? Ski pants? 80-tals grej som är tillbaka i alla fall. Känns även som lite tidigt 90-tal. Jag får någon bild i huvudet av mamma som strosar runt i såna här brallor och en stor, rutig skjorta till. Kanske har jag sett en bild eller så minns jag det verkligen. Herregud alltså.
Jag älskar att trender kommer tillbaka. Jag är ju så nostalgisk av mig. Jag är liksom nostalgisk på ett sätt som kanske inte är normalt för en 26-åring. Jag älskar ju 90-talet och pratar ofta om 90-talet (enligt min pojkvän). Han blir så full i skratt varje gång. Men hur kan man inte älska 90-talet? Enligt Sebbe är det nästan som att jag pratar om 90-talet på ett sätt som en mormor pratar om 50-talet. Men skit i det! Jag är väl en nostalgisk person då?
 
Tightsen hittar ni på Cubuuuuuus! Jag köpte dem när jag jobbade i lördags. Jag har egentligen satt upp något slags köpstopp för mig själv. Inte riktigt köpstopp kanske men jag ska avvakta lite med nya inköp tills våren verkligen är här. Men dessa tightsen var ett måste! Jag provade nämligen ett par liknande på H&M för ett par månader sedan som inte alls satt lika bra. Så nu passade jag på.
 
Min dagsform är väl si sådär. Bättre än igår i alla fall. Jag är fortfarande väldigt förkyld så jag tar det superlugnt idag ockå. Yogan ikväll är inställd vilket är tur så jag slipper ha dåligt samvete över att missa den. Så det kan jag nu släppa och istället ladda inför dansen i morgon.
Vad har jag gjort idag då? Varit ute i solen en sväng, handlat, tvättat. Chillat vanilla helt enkelt.
 
PUSS! <3
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress

Veckans like