S T R E S S !
 
 
 
Idag snackar vi dåligt väder mina vänner. Snöstorm. Hur är det möjligt? Ni ser ju hur fint väder det var i Barcelona förra veckan?! Det är nu jag undrar varför jag åkte tillbaka till Sverige.
Jag befinner mig fortfarande i sängen då jag har legat här och pluggat sedan klockan nio imorse, och jag är inte klar på långa vägar.
Igår fick jag ett stressanfall deluxe. Det jag insåg är att jag aldrig kommer hinna plugga klart till tentat på fredag. Allt på grund av en weekend i Barcelona. Men det får det ju vara värt. Förmodligen blir det min första omtenta nu. Jag har hela dagen på mig idag att plugga. Men i morgon FYLLER JAG ÅR och jag ska till psykologen och efter det till skolan och sedan dansa på kvällen och kanske hinna njuta lite av min dag?! Jag älskar ju att fylla år. Synd att jag känner att jag inte hinner fylla år i morgon. Och på torsdag fyller ju Sebbe år som jag verkligen vill fira men då går jag också i skolan hela dagen plus att jag måste plugga till tentan någon gång?! Och sedan är det fredag. Tentadag. Fml. Ilandsproblem i mångas öron men jag är så stressad. Så nu tänker jag att jag accepterar om det blir omtenta. Jag vet varför. Jag åkte på semester. Endast mitt eget fel. Jag måste sluta ta skolan på blodigt allvar. Livet är till för att njutas av.
 
PUSS! <3
mariaanderzon.se

Haha att det snöar är väl inte dåligt väder? Tycker det är uthärdligt. Kallt om möjligt men dåligt?! Hellre snö än grått och spöregn.

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress

Veckans like