SEMESTER & FÖDELSEDAGSSNACK
 
 
 
 
 
Tjabbaaaaa! 
Nu sitter jag och Sebban på tåget mot Kalmar. Två flygresor har vi klarat av idag och halva tågresan är också klar. Vi är hemma om ett par timmar. 
Det känns så deppigt att vara tillbaka i det här gråa landet. Om vi ändå kunde blivit bemötta med lite sol. Men nej, absolut inte. 
Vi har haft det för JÄKLA bra på den här minisemestern och det är synd att den tog slut så snabbt. Men så är det ju alltid. 
 
I veckan händer det dock ganska mycket kul så helt bang är det ju inte att komma hem. Jag fyller ju år på onsdag!!! Och Sebbe fyller år på torsdag! Och på fredag får vi besök av hans mamma. Jag ska bara ta mig igenom en tenta också. Det trodde jag väl aldrig, att jag skulle behöva sitta och plugga till en tenta på min födelsedag. Det blir ju dessutom min första födelsedag i Sverige på ett par år. Förra året var jag i Colombia. Året innan dess i Byron Bay, och året innan dess i Melbourne. Nu låter jag som en riktig skrytfia MEN det jag vill komma fram till är att mars är en jäkligt bra månad att tillbringa i ett annat land! 
 
Hörs senare! 
 
PUSS! 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress

Veckans like