SKRYNKLIG T-SHIRT OCH SEMESTERPLANERING
Tusan vilken skrynklig t-shirt?! Haha!
 
 
 
 
 
 
 
HEEEY!
Lite sen uppdatering här idag. Så blir det ibland. Bilderna ser lite olika ut för att jag har experimenterat lite med redigeringen av bilderna. Kul som tusan! Vad jag tycker om slutresultatet har jag dock inte bestämt mig för ännu, haha! Men man måste ju prova lite nytt här i livet ibland. Även om jag inte riktigt förstår varför man ska ändra på något som fungerar bra, hehe!
 
Hur eller hur så har jag vart i skolan idag och vi håller på att knåpa ihop ett filmmanus till en kortfilm. Så idag har vi spånat på idéer och faktiskt börjat på manuset, vilket känns bra. Om cirka två veckor ska vi börja filma, vilket jag tycker är den roligaste delen i hela TV/Video-kursen som vi har nu.
 
Jag har dessutom fått mitt sommarschema nu ifrån jobbet. Jag önskar att jag fick jobba liiiiite mer i sommar än vad som står på schemat i nuläget, men det känns skönt att äntligen kunna planera sommaren! En utlandsresa står först på listan och jag tror minsann att flyget går till Portugal den här gången. Det verkar ju vara helt underbart där! Jag har aldrig varit där själv men jag har hört mycket gott om Portugal. Min karl älskar ju surfing dessutom så det känns som ett ställe som skulle passa oss båda. Åååh jag vill boka NU!
 
Ha en fin kväll mina vänner så hörs vi imorgon!
 
Kram på er!
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress

Veckans like